• 你问对了,但没有说到点子上。我告诉你吧,最根本的问题是私有制。私有制不除,腐败问题就不会消灭。懂了吧,哈哈。 2019-03-20
  • 俄方:美方毁坏俄领事机构大门驱动装置进入搜查 2019-03-20
  • 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26
  • 体彩十一选五助手:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(25)

    考研考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

     
     
    2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
     
    Aging poses a serious challenge to OECD(Organization of Economic Co-operation and Development)countries,in particular,how to pay for future public pension liabilities. And early retirement places an__1__burden on pension financing. There is no easy solution,but__2__retirement could help.
    Early retirement may seem like a worthy individual goal,but it is a socially__3__one,and makes the present public pension system difficult to sustain for long. The__4__reason is that more people are retiring early and living longer. That means more retirees depending on the__5__of those in work for their income. The__6__is worrying. In the next 50 years,low fertility rates and__7__life expectancy in OECD countries will cause this old-age dependency rate to roughly double__8__size. Public pension payments,which afford 30-80% of total retirement incomes in OECD countries,are__9__to rise,on average,by over three percentage points in GDP and by as much as eight percentage points in some countries.__10__is the pressure on pension funds that there is a danger of today‘s workers not getting the pensions they expected or felt they__11__for.
     
    Action is needed,__12__simply aiming to reduce the__13__(and cost)of public pensions,or trying to__14__the role of privately funded pensions within the system,though necessary steps,may be__15__to deal with the dependency challenge. After years of__16__early retirement schemes to avoid__17__and higher unemployment,many governments are now looking__18__persuading people to stay in work until they are older. Surely,the thinking goes,if we are healthier now and jobs are physically less__19__and unemployment is down,then perhaps the__20__rate should rise anew.
     
    1.[A] unsolvable [B] additional [C] unsustainable [D] undue
     
    2.[A] delaying [B] retaining [C] detaining [D] hindering
     
    3.[A] ultimate [B] unattainable [C] specific [D] expensive
     
    4.[A] substantial [B] essential [C] potential [D] controversial
     
    5.[A] donating [B] sponsoring [C] subsidizing [D] funding
     
    6.[A] outlook [B] outcome [C] outbreak [D] outset
     
    7.[A] prolonging [B] expanding [C] soaring [D] rising
     
    8.[A] in [B] on [C] by [D] for
     
    9.[A] conceived [B] reckoned [C] expected [D] meant
     
    10.[A] As [B] Such [C] So [D] It
     
    11.[A] should pay [B] paying [C] be paid [D] would pay
     
    12.[A] but [B] for [C] and [D] thus
     
    13.[A] multitude [B] implementation [C] application [D] generosity
     
    14.[A] exaggerate [B] augment [C] magnify [D] multiply
     
    15.[A] insufficient [B] influential [C] inefficient [D] intrinsic
     
    16.[A] advancing [B] previous [C] ahead [D] preceding
     
    17.[A] suspensions [B] abundances [C] redundancies [D] discrepancies
     
    18.[A] for [B] to [C] about [D] at
     
    19.[A] turbulent [B] strenuous [C] compact [D] intricate
     
    20.[A] dependency [B] fertility [C] present [D] mortality
     
    答案
     
    1.C 2.A 3.D 4.B 5.D 6.A 7.D 8.A 9.C 10.B
     
    11.C 12.A 13.D 14.B 15.A 16.A 17.C 18.D 19.B 20.C
     

      

    相关推荐:

    【真题回看】2018考研英语(二)真题完整版——试题部分汇总

    【提分系列】2018年考研英语作文必背金句汇总

    专题汇总

  • 你问对了,但没有说到点子上。我告诉你吧,最根本的问题是私有制。私有制不除,腐败问题就不会消灭。懂了吧,哈哈。 2019-03-20
  • 俄方:美方毁坏俄领事机构大门驱动装置进入搜查 2019-03-20
  • 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26