• 你问对了,但没有说到点子上。我告诉你吧,最根本的问题是私有制。私有制不除,腐败问题就不会消灭。懂了吧,哈哈。 2019-03-20
  • 俄方:美方毁坏俄领事机构大门驱动装置进入搜查 2019-03-20
  • 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26
  • 江西11选5开奖结果:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(24)

    考研考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

     
     
    2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
     
    There is growing interest in East Japan Railway Co. ltd,one of the six companies,created out of the privatized nationa__l__ railway system. In an industry lacking exciting growth1,its plan to use real-estate assets in and around train stations__2__is drawing interest.
     
    In a plan called“Station Renaissance”that it__3__in November,JR East said that it would__4__using its commercial spaces for shops and restaurants,extending them to__5__more suitable for the information age. It wants train stations as pick-up__6__for such goods as books,flowers and groceries__7__over the Internet. In a country where city__8__depend heavily on trains__9__commuting,about 16 million people a day go to its train stations anyway,the company __10__. So,picking up commodities at train stations__11__consumers extra travel and missed home deliveries. JR East already has been using its station__12__stores for this purpose,but it plans to create__13__spaces for the delivery of Internet goods.
     
    The company also plans to introduce __14__cards—known in Japan as IC cards because they use integrated circuit for__15__information__16__ train tickets and commuter passes__17__the magnetic ones used today,integrating them into a/an __18__pass. This will save the company money,because__19__for IC cards are much less expensive than magnetic systems. Increased use of IC cards should also__20__the space needed for ticket vending.
     
    1.[A] perspectives [B] outlooks [C] prospects [D] spectacles
     
    2.[A] creatively [B] originally [C] authentically [D] initially
     
    3.[A] displayed [B] demonstrated [C] embarked [D] unveiled
     
    4.[A] go beyond [B] set out [C] come around [D] spread over
     
    5.[A] applications [B] enterprises [C] functions [D]performances
     
    6.[A] districts [B] vicinities [C] resorts [D] locations
     
    7.[A] acquired [B] purchased [C] presided [D] attained
     
    8.[A] lodgers [B] tenants [C] dwellers [D] boarders
     
    9.[A] for [B] in [C] of [D] as
     
    10.[A] figures [B] exhibits [C] convinces [D] speculates
     
    11.[A] deprives [B] retrieves [C] spares [D] exempts
     
    12.[A] conjunction [B] convenience [C] department [D] ornament
     
    13.[A] delegated [B] designated [C] devoted [D] dedicated
     
    14.[A] clever [B] smart [C] ingenious [D] intelligent
     
    15.[A] checking [B] gathering [C] holding [D] accommodating
     
    16.[A] as [B] for [C] with [D] of
     
    17.[A] but for [B] as well as [C] instead of [D] more than
     
    18.[A] unique [B] single [C] unitary [D] only
     
    19.[A] devices [B] instruments [C] readers [D] examiners
     
    20.[A] reduce [B] narrow [C] dwarf [D] shrink
     
    答案
     
    1.C 2.A 3.D 4.A 5.C 6.D 7.B 8.C 9.A 10.A
     
    11.C 12.B 13.D 14.B 15.C 16.A 17.C 18.B 19.C 20.A
     

      

    相关推荐:

    2018考研政治倒计时一个月复习攻略

    【通关必备】2018管理学考研单选必做100道冲刺题汇总

    专题汇总

  • 你问对了,但没有说到点子上。我告诉你吧,最根本的问题是私有制。私有制不除,腐败问题就不会消灭。懂了吧,哈哈。 2019-03-20
  • 俄方:美方毁坏俄领事机构大门驱动装置进入搜查 2019-03-20
  • 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26