• 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26
  • 11选5追号追死了:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(23)

    考研考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

     
     
    2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
     
    A recent poll indicated that half the teenagers in the United States believe that communication between them and their parents is__1__and further that one of the prime causes of this gap is __2__listening behavior. As a(an)__3__ in point,one parent believed that her daughter had a severe__4__problem. She was so __5__that she took her to an audiologist to have her ear tested. The audiologist carefully tested both ears and reported back to the parent:“There‘s nothing wrong with her hearing. She’s just __6__you out.”
     
    A leading cause of the __7__divorce rate(more than half of all marriages end in divorce)is the failure of husbands and wives to __8__effectively. They don‘t listen to each other. Neither person__9__to the actual message sent by the other.
     
    In __10__fashion,political scientists report that a growing number of people believe that their elected and __11__officials are out of__12__with the constituents they are supposedly __13__. Why?Because they don‘t believe that they listen to them. In fact,it seems that sometimes our politicians don’t even listen to themselves. The following is a true story:At a national__14__conference held in Albuquerque some years ago,then Senator Joseph Montoya was__15__a copy of a press release by a press aide shortly before he got up before the audience to__16__ a speech. When he rose to speak,__17__the horror of the press aide and the__18__of his audience,Montoya began reading the press release,not his speech. He began,“For immediate release. Senator Joseph M. Montoya,Democrat of New Mexico,last night told the National……”Montoya read the entire six-page release,__19__ with the statement that he“was repeatedly __20__by applause.”
     
    1.[A] scarce [B] little [C] rare [D] poor
     
    2.[A] malignant [B] deficient [C] ineffective [D] feeble
     
    3.[A] case [B] example [C] lesson [D] suggestion
     
    4.[A] audio [B] aural [C] hearing [D] listening
     
    5.[A] believing [B] convinced [C] assured [D] doubtless
     
    6.[A] turning [B] tuning [C] tucking [D] tugging
     
    7.[A] rising [B] arising [C] raising [D] arousing
     
    8.[A] exchange [B] interchange [C] encounter [D] interact
     
    9.[A] relates [B] refers [C] responds [D] resorts
     
    10.[A] like [B] alike [C] likely [D] likewise
     
    11.[A] nominated [B] selected [C] appointed [D] supported
     
    12.[A] connection [B] reach [C] association [D] touch
     
    13.[A] leading [B] representing [C]delegating [D] supporting
     
    14.[A] legislative [B] legitimate [C] legalized [D] liberal
     
    15.[A] distributed [B] awarded [C] handed [D] submitted
     
    16.[A] present [B] publish [C] deliver [D] pursue
     
    17.[A] to [B] with [C] for [D] on
     
    18.[A] joy [B] enjoyment [C] amusement [D] delight
     
    19.[A] conclude [B] to conclude [C] concluding [D] concluded
     
    20.[A] disrupted [B] interfered [C] interrupted [D] stopped
     
    答案
     
    1.D 2.B 3.A 4.C 5.B 6.B 7.A 8.D 9.C 10.A
     
    11.C 12.D 13.B 14.A 15.C 16.C 17.A 18.C 19.C 20.C
     

      

    相关推荐:

    【通关必备】2018管理学考研单选必做100道冲刺题汇总

    【从容备考】2018考研考前10天心态调整篇12项必注意

    专题汇总

  • 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26