• 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26
  • 吉林11选5形态走势图:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(22)

    考研考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

     
     
    2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
     
    Chronic insomnia is a major public health problem. And too many people are using__1__ therapies,even while there are a few treatments that do work. Millions of Americans __2__awake at night counting sheep or have a stiff drink or __3__an pill,hoping it will make them sleepy.__4__ experts agree all that self-medicating is a bad idea,and the causes of chronic insomnia remain__5__.
     
    Almost a third of adults have trouble sleeping,and about 10 percent have__6__ of daytime impairment that signal true insomnia. But __7__the complaints,scientists know surprisingly little about what causes chronic insomnia,its health consequences and how best to treat it,a panel of specialists __8__together by the National Institutes of Health concluded Wednesday. The panel called__9__a broad range of research into insomnia,__10__that if scientists understood its __11__causes,they could develop better treatments.
     
    Most,but not all,insomnia is thought to __12__other health problems,from arthritis and depression to cardiovascular disease. The question often is whether the insomnia came first or was a result of the other diseases and how trouble sleeping in__13__complicates those other problems. Other diseases __14__,the risk of insomnia seems to increase with age and to be more __15__among women,especially after their 50s. Smoking,caffeine and numerous __16__drugs also affect sleep.
     
    The NIH is spending about $200 million this year on sleep-related research,some__17__to specific disorders and others __18__the underlying scientific laws that control the nervous system of sleep. The agency was__19__the panel‘s review before deciding what additional work should be__20__ at insomnia.
     
    1. [A] unproven [B] unknown [C] improper [D] imperative
     
    2. [A] fall [B] lie [C] seem [D] become
     
    3. [A] prescribe [B] pop [C] abuse [D] experiment
     
    4. [A] And [B] Though [C] Thus [D] But
     
    5. [A] peculiar [B] anonymous [C] mysterious [D] unexpected
     
    6. [A] signals [B] symptoms [C] signs [D] symbols
     
    7. [A] in addition to[B] except for [C] owing to [D] for all
     
    8. [A] pulled [B] collected [C] brought [D] drawn
     
    9. [A] on [B] for [C] up [D] in
     
    10. [A] noting [B] notifying [C] nosing [D] nominating
     
    11. [A] undertaking[B] underlining [C] underlying [D] undermining
     
    12. [A] cause [B] accompany [C] follow [D] attend
     
    13. [A] short [B] case [C] essence [D] turn
     
    14. [A] inside [B] outside [C] aside [D] besides
     
    15. [A] common [B] popular [C] frequent [D] regular
     
    16. [A] conscription[B] description [C] subscription[D] prescription
     
    17. [A] aimed [B] targeted [C] designated [D] designed
     
    18. [A] examining [B] inspecting [C] verifying [D] assessing
     
    19. [A] conducting [B] awaiting [C] receiving [D] considering
     
    20. [A] assigned [B] charged [C] directed [D] attended
     
    答案
     
    1.A 2.B 3.B 4.D 5.C 6.B 7.D 8.C 9.B 10.A
     
    11.C 12.B 13.D 14.C 15.A 16.D 17.B 18.A 19.B 20.C
     

      

    相关推荐:

    2018考研政治倒计时一个月复习攻略

    【真题回看】2018考研英语(二)真题完整版——答案部分汇总

    专题汇总

  • 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26