• 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26
  • 吉林省十一选五开奖结:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(21)

    考研考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

     
     
    2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
     
    Driving through snowstorm on icy roads for long distances is a most nerve-racking experience. It is a paradox that the snow,coming __1__ gently,blowing gleefully in a high wind,all the while __2__ down a treacherous carpet,freezes the windows,__3__ the view. The might of automated man is__4__ . The horses,the powerful electrical systems,the deep-tread tires,all go __5__ nothing. One minute the road feels __6__,and the next the driver is sliding over it,light as a__7__,in a panic,wondering what the heavy trailer trucks coming up__8__the rear are going to do. The trucks are like __9__ when you have to pass them,not at sixty or seventy __10__ you do when the road is dry,but at twenty-five and thirty. __11__ their engines sound unnaturally loud. Snow,slush and__12__ of ice spray from beneath the wheels,obscure the windshield,and rattle __13__your car. Beneath the wheels there is plenty of __14__ for you to slide and get mashed to a pulp. Inch __15__ inch you move up,past the rear wheels,the center wheels,the cab,the front wheels,all__16__too slowly by. Straight ahead you continue,__17__ to cut over sharply would send you into a slip,__18__in front of the vehicle. At last,there is__19__enough,and you creep back over,in front of the truck now,but__20__the sound of its engine still thundering in your ears.
     
    1. [A] up [B] off [C] down [D] on
     
    2. [A] lies [B] lays [C] settles [D] sends
     
    3. [A] blocks [B] strikes [C] puffs [D] cancels
     
    4. [A] muted [B] discovered [C] doubled [D] undervalued
     
    5. [A] for [B] with [C] into [D] from
     
    6. [A] comfortable [B] weak [C] risky [D] firm
     
    7. [A] loaf [B] feather [C] leaf [D] fog
     
    8. [A] beneath [B] from [C] under [D] beyond
     
    9. [A] dwarfs [B] giants [C] patients [D] princesses
     
    10. [A] what [B] since [C] as [D] that
     
    11. [A] So [B] But [C] Or [D] Then
     
    12. [A] flakes [B] flocks [C] chips [D] cakes
     
    13. [A] onto [B] against [C] off [D] along
     
    14. [A] snow [B] earth [C] room [D] ice
     
    15. [A] by [B] after [C] for [D] with
     
    16. [A] climbing [B] crawling [C] winding [D] sliding
     
    17. [A] meanwhile [B] unless [C] whereas [D] for
     
    18. [A] sheer [B] mostly [C] rarely [D] right
     
    19. [A] might [B] distance [C] air [D] power
     
    20. [A] with [B] like [C] inside [D] upon
     
    答案
     
    1.C 2.B 3.A 4.A 5.A 6.D 7.B 8.C 9.B 10.C
     
    11.D 12.C 13.C 14.C 15.A 16.D 17.D 18.D 19.B 20.A
     

      

    相关推荐:

    【提分系列】2018年考研英语作文必背金句汇总

    【考前速记】【临考抱佛脚】2018英语考研考前500个词汇速记

    专题汇总

  • 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26