• 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26
  • 河北十一迭五一定牛:2018下半年英语四级??即驶懔废疤饣阕埽?)

    四级考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-11-01

           2018下半年的英语四级考试将在12月15日开始,还有一个多月的时间,同学们都复习得如何呢?鲤鱼小编根据上半年的试题整理了部分??即驶懔废疤?,供考生练习,一起来测试一下吧!

         1.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.

      A.function

      B.fundamental

      C.funeral

      D.funds

      2.Who is the patient being _______ on?

      A.painted

      B.operated

      C.tied

      D.fetched

      3.Mary is _______ of music but I am not.

      A.pause

      B.adventure

      C.grammatical

      D.fond

      4.This man has been proved _______ of murder.

      A.guilty

      B.spoil

      C.flash

      D.curious

      5.The international situation is very _______ in the Middle East.

      A.delicious

      B.perfect

      C.delicate

      D.percent

      6.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.

      A.recognized

      B.extended

      C.persuaded

      D.unexpected

      7.We _______ that it will take another four months to finish this plan.

      A.grant

      B.estimate

      C.council

      D.check

      8.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.

      A.overlooked

      B.ignored

      C.noticed

      D.outlined

      9.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.

      A.tidy

      B.sincere

      C.worship

      D.merry

      10.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.

      A.menu

      B.spoon

      C.loan

      D.bond

      答案:

      1.D 2.B 3.D 4.A 5.C

      6.C 7.B 8.A 9.B 10.C

     1.English has become a communication _______ for people from different countries.

      A.merit

      B.stream

      C.enjoyment

      D.medium

      2.During the eight years war, many people _______ their blood for their country.

      A.shed

      B.tempted

      C.reserved

      D.devoted

      3.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago.

      A.disappointed

      B.deserted

      C.clarified

      D.opposed

      4.Before you begin writing your paper, please write ------__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about.

      A.an origin

      B.a detail

      C.an example

      D.an outline

      5.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me .

      A.chapter

      B.ceremony

      C.chamber

      D challenge

      6.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country.

      A.stain

      B.stable

      C.peaceful

      D.pink

      7.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college.

      A.performance

      B.policy

      C.smart

      D.statement

      8.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings.

      A. Alike

      B.Folk

      C.Twin

      D.Former

      9.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time.

      A.fuel

      B.frown

      C.fulfill

      D.frost

      10.Please do not _______ when somebody else is talking.

      A. intend

      B.interpret

      C.interupt

      D.invest

      答案:

      1.D 2.A 3.A 4.D 5.D

      6.B 7.A 8.C 9.C 10.C

     

    相关推荐:

    【冲刺试题】2017年12月大学英语四级考试阅读题汇总

    2018下半年英语四级??即驶懔废疤饣阕埽?)

    附件下载:

    图片八.jpg

    专题汇总

  • 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26