• 黄山风景区:“四位一体”救援,筑牢安全屏障 2019-04-02
  • 【波士通达奔驰车型报价】波士通达奔驰4S店车型价格 2019-04-01
  • 缓解高峰时段用水矛盾 亳州市区供水加压时段调整 2019-04-01
  • 科技创新奖:佳明VIRB 360运动相机 2019-03-28
  • 新西兰总理预产期临近 民众纷纷猜测宝宝体重性别 2019-03-24
  • 家长快看!济南市中、历下区2018年入学安排最新出炉 ——凤凰网房产济南 2019-03-24
  • 你问对了,但没有说到点子上。我告诉你吧,最根本的问题是私有制。私有制不除,腐败问题就不会消灭。懂了吧,哈哈。 2019-03-20
  • 俄方:美方毁坏俄领事机构大门驱动装置进入搜查 2019-03-20
  • 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26
  • 广东11选五计划手机:2018下半年英语四级??即驶懔废疤饣阕埽?)

    四级考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-11-01

           2018下半年的英语四级考试将在12月15日开始,还有一个多月的时间,同学们都复习得如何呢?鲤鱼小编根据上半年的试题整理了部分??即驶懔废疤?,供考生练习,一起来测试一下吧!

        1.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

      A. distributed

      B.packed

      C.prayed

      D.undertook

      2.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

      A. domestic

      B.strain

      C.purchase

      D.murder

      3.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

      A. measure

      B.maintain

      C.shelter

      D.reply

      4.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

      A. resolved

      B.resorted

      C.requested

      D.reserved

      5.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

      A. research

      B.rescue

      C.vessel

      D.vast

      6.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

      A. withdrawn

      B.vanished

      C.found

      D.hung

      7.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

      A. counting

      B.stripping

      C.elaborating

      D.casting

      8.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

      A. guard

      B.accomplish

      C.roar

      D.endure

      9.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

      A. favorite

      B.available

      C.convenient

      D.average

      10.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

      A. exhausted

      B.mounted

      C.wrapped

      D.restored

      答案:

      1.A 2.A 3.B 4.A 5.B

      6.B 7.C 8.D 9.B 10.A

     1.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

      A. discouraged

      B.observed

      C.obeyed

      D.obtained

      2.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

      A. detective

      B.president

      C.manager

      D.director

      3.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

      A. devote

      B.district

      C.interfere

      D.wander

      4.We can not _______ all the magazines together.

      A. route

      B.draw

      C.thread

      D.bind

      5.What he said in the meeting _______ everybody present.

      A. disgusted

      B.dismissed

      C.disposed

      D.eliminated

      6.Some lazy men would rather _______ than work.

      A. indicate

      B.declare

      C.solve

      D.starve

      7.This boy was _______ for what he had done in the class.

      A. scolded

      B.overcome

      C.inclined

      D.displayed

      8.Some states in the United States _______ people to carry guns.

      A. apply

      B.charm

      C.ignore

      D.forbid

      9.Carelessness made him fall in his job _______.

      A.interview

      B.intention

      C.stomach

      D.stocking

      10.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

      A. decrease

      B.create

      C.define

      D.delight

      答案:

      1.A 2.D 3.C 4.D 5.A

      6.D 7.A 8.D 9.A 10.C

     

    相关推荐:

    2018年12月大学英语四六级报考时间及方法通知

    2017年6月17日英语四级听力高频词汇汇总

    附件下载:

    图片十.jpg

    专题汇总

  • 黄山风景区:“四位一体”救援,筑牢安全屏障 2019-04-02
  • 【波士通达奔驰车型报价】波士通达奔驰4S店车型价格 2019-04-01
  • 缓解高峰时段用水矛盾 亳州市区供水加压时段调整 2019-04-01
  • 科技创新奖:佳明VIRB 360运动相机 2019-03-28
  • 新西兰总理预产期临近 民众纷纷猜测宝宝体重性别 2019-03-24
  • 家长快看!济南市中、历下区2018年入学安排最新出炉 ——凤凰网房产济南 2019-03-24
  • 你问对了,但没有说到点子上。我告诉你吧,最根本的问题是私有制。私有制不除,腐败问题就不会消灭。懂了吧,哈哈。 2019-03-20
  • 俄方:美方毁坏俄领事机构大门驱动装置进入搜查 2019-03-20
  • 即有分期副总裁刘铮解读《中国新时代蓝领消费与成长白皮书》 2018-11-26
  • 回复@老老保老张工:计划不要批准?那不还是你自己做主?有必要走形式么? 2018-11-26
  • 广东省人大开展学习贯彻习近平总书记重要讲话精神专题集中学习研讨 2018-11-26
  • 我相信“交警雨中护送高考生”是真,“交警雨中护送高考生”反被该高考生家长投诉是假。 2018-11-26